Jouw slaapkamer. Jouw droom.

NL22-2_DUTCH-HOME-DESIGN-1432-COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL-min

LDI | Luxury Design Interiors

Luxury Design Interiors (LDI) uit Tilburg realiseert interieurs en meubelen van hoogwaardige kwaliteit. Altijd op maat, in iedere situatie anders, volgens uw eigen eisenpakket. Al sinds 2006 produceert LDI unieke “sferen”,

DCEC9ED4-1EDF-4B5E-8CE3-087AB11760BE-1024×939-1

Moresenz | Licht en geluid

Met unieke combinaties van verlichting, audio, video en domotica zorgen wij voor échte belevingen die al uw zintuigen prikkelen. We creëren samen met u de gewenste sfeer! Vanuit daar maken wij het ontwerp, waarbij wij u volledig ontzorgen.

pictures-7

Oled Mirror TV | Visionary Design

Oled Mirror TV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van maatwerk spiegel en glas tv’s. De overstap van Led en Q-led naar hoogwaardige Oled technologie is voor ons een logische keuze. De extreme zwart waarden, het grotere contrast, het uniek kleurenbereik en de grotere kijkhoek zijn doorslaggevend.

NL22-2_DUTCH-HOME-DESIGN-7336-COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL-min

DHD | Dutch Home Design

De beleving van een 5 sterrenhotel, dat is waar het interieur- en stylingadvies van Dutch Home Design voor staat. Door de mix van betaalbare en exclusieve meubelen en accessoires slagen zij erin om deze beleving voor een grote groep klanten mogelijk te maken.

db_9718_048-scaled.jpg

Dis Studio Amsterdam

Onder leiding van de Italiaanse architect Daniela Germone werken onze architecten en interieurontwerpers aan alle mogelijke vormen van design: van de complete interieurs van restaurants, kantoren, villa’s en appartementen tot het ontwerpen van een specifiek object

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op zodat we samen uw wensen kunnen bespreken. Luxury Design Bedding gaat graag de uitdaging aan om voor u een droom slaapkamer te realiseren.

© Luxury Design Bedding 2021 | info@luxurydesignbedding.nl